Foto: Publicitātes foto

Andrejsalas naktsklubā First Dacha, kurš neoficiāli tiek dēvēts par skaisto un bagāto ļaužu klubiņu, vasaras izskaņā norisinājusies viena no visu laiku pikantākajām ballītēm, kurā turīgie un smukie rīdzinieki priecēti ar vērienīgu un visnotaļ piedauzīgu izklaides programmu.

Aizvadītās nedēļas nogalē naktsklubā ālējās Cirque Le Soir mākslinieki, kuri sanākušos ļaudis pārsteidza ar vērienīgu šovu. Tā laikā ērmīgi un piedauzīgi tērpti ļaudis izpildīja grandiozus trikus, kas lika sajūsmā noelsties ne vienam vien burziņa apmeklētājam.

Cirka mākslinieki attaisnoja visu Rīgas lielāko ballīšu zvēru cerības - skaisto ļaužu klubiņa viesus priecēja uguns rijēji, akrobāti, burleskas dejotāji un daudzi citi triku meistari. Turklāt Cirque Le Soir pārstāvji bija īpaši piedomājuši pie saviem tērpiem.

Pasākums atkal izvērtās par vērienīgu plikumu zibināšanu, un miesu izrādīja ne tikai cirka mākslinieki, bet arī ballītes apmeklētāji. Grandiozā šova un kokteiļu apreibināti daudzi metās neprātīgā pozēšanā fotogrāfam, un ne viena vien dāma īpaši pacentās tapt iemūžināta, skūpstam savu draudzenīti vai paceļot savus bruncīšus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!