Foto: DELFI

Sestdien, 1. martā, noslēdzās mobilo sakaru operatora Amigo un Latvijas Radio 2 rīkotais šlāgeru un kantrī mūzikas dziesmu konkurss Dzintara dziesmas, un tā fināls tika atzīmēta ar vērienīgām dzīrēm, uz kurām pulcējās tautā iemīļoti mākslinieki.

Par Dzintaru dziesmu šova pirmās sezonas uzvarētāju kļuva grupa Galaktika ar dziesmu Sauc atpakaļ, bet uzvarētāju solists Normunds Zušs krāšņā koncerta noslēgumā pamatīgi pārsteidza skatītājus, galveno balvu novēlot kantrīgrupai Sestā jūdze.

Cīņa par klausītāju iemīļotākās dziesmas titulu bija spraiga visa balsojuma laikā. Tikai pēdējās minūtēs uzvarētājdziesmai izdevās izveidot drošu pārsvaru pār grupas Aarzemnieki hitu Paldies latiņam, savukārt trešās vietas ieguvēji Baltie lāči tikai par sešām balsīm apsteidza ceturtās vietas ieguvējus – grupu Sestā jūdze.

Pēc tam, kad noslēdzās koncerts, kurš tika translēts arī TV ekrānos, visi šlāgermūziķi devās uz restorānu La'Pas, kur norisinājās Dzintara dziesmu ballīte un bankets ar uzkodām un atspirdzinošiem dzērieniem.

Ballīte tika atklāta ar pasākumu rīkotāju oficiālām uzrunām, bet atlikusī vakara daļa tika aizvadīta daudz neformālākā gaisotnē, un atraktīvākie viesi labprāt arī izmēģināja spēkus uz deju grīdas.

Uz burziņu bija ieradies viss pašmāju šlāgermūzikas zieds - dziedātāja Liene Šomase (attēlā kreisajā pusē), kantrī mūziķe Linita, kā arī konkursa dalībnieki un citi tautā iemīļoti mākslinieki, bez kuru skaņdarbiem nav iedomājama neviena zaļumballe.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!