Foto: Publicitātes foto
Izsmalcinātas dzīres aizvadītajā nedēļā norisinājās Mihaila Čehova Rīgas Krievu teātrī – tur tika atzīmēta teātra 135 gadu jubileja un Latvijā vienīgā iknedēļas sieviešu žurnāla krievu valodā "Ļubļu!" 20. dzimšanas dienas.

Rīgas krievu teātris oktobra sākumā atklāja sezonu ar izrādi "Mana skaistā lēdija" pēc Džordža Bernarda Šova lugas "Pigmalions" motīviem, kuru režisējusi Alla Sigalova no Maskavas. Pasākums ""Ļubļu!" + teātris" ne bez iemesla notika pirmizrādes dienā – žurnāls jau 20 gadus savām lasītājām stāsta par mīlestību, skaistumu un attiecībām starp vīrieti un sievieti, kas arī ir izrādes galvenā sižetiskā līnija.

Pirms izrādes viesus sagaidīja jubilāri – žurnāla un teātra darbinieki. Tāpat arī pasākuma apmeklētājus izklaidēja uzaicinātie meistari – ziedu meitenes un dziedātāji, mākslinieki un parfimēri, cepurīšu dizaineri un mūziķi.

Viesi kopā ar floristiem veidoja ziedu rotājumus, tika zīmēti portreti franču stilā, izrādes apmeklētāji varēja piemērīt elegantas cepurītes, bet fotogrāfs Aleksandrs Maļinovskis svinībās sanākušos iemūžināja improvizētā retro fotosalonā, "Delfi Izklaidi" informē pasākuma rīkotāji.

Tāpat arī svinību viesi varēja iepazīties ar uzņēmuma "Dzintars" jauno aromātu "Beautiful Lady" un piedalīties dzirkstošo vīnu degustācijā.

Pasākumā kuplā skaitā bija sanākuši sabiedrībā zināmi ļaudis. Viesu vidū bija Rīgas vicemērs Andris Ameriks ar kundzi, "Porsche Latvija" direktore Anete Bilzēna ar dzīvesbiedru, Rīgas balles patronese, dziedātāja Natālija Tumševica-Ērgle ar dzīvesbiedru un citi ievērojami ļaudis.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!