Klātesot īpaši prāvam Latvijas šovbiznesa zvaigžņu un zvaigznīšu pulciņam, video klipu dziesmai Saules rietā prezentējusi dziedātāja Laura Raila. Ballīte, kurā netrūka ne dziesmu, ne deju, notika kultūras bārā Sapņi un kokteiļi.

DELFI Izklaidei atklāj Laura, dziesma Saules rietā tapusi pirms pusotra gada lielā emociju virpulī, un jau tad dziedātāja zinājusi, ka šai dziesmai noteikti izveidos video. Nu beidzot notikusi tā pirmizrāde.

Videoklipā Laura un dziedātājs Mārtiņš Grunte izspēlē romantisku vasaras mīlas stāstu pie jūras, kas radīs vasarīgu noskaņu ikviena skatītāja sirdī pat šajā ziemas laikā.  Klipu veidojis jaunais talants - operators un režisors Konstantīns Ņedošivins.

Novērtēt dziedātājas veikumu bija ieradusies īpaši plaša pašmāju mūzikas darboņu kompānija. Lauru sveica grupas Otra puse vokālists Normunds Pauniņš, vokālais pedagogs Edgars Kramiņš, muzikālo realitātes šovu dalībnieki Pāvels Fomkins un Rihards Bērziņš, dziedātāji Nikolajs Puzikovs, Katy Tindemark un Kristīne Miljone.

Prezentācijai pati māksliniece bija īpaši gatavojusies un vakara gaitā pārsteidza viesus, dziedot gan pati, gan interesantos duetos. Pati Laura atzīst, ka prezentācijas ballīte viņai bijusi ļoti aizkustinoša un saviļņojoša.

"Tā motivē iet tālāk. Es smēlos ļoti daudz emociju, paldies visiem, kas ieradās, un arī visiem pārējiem, kuri pārdzīvos līdzi klipa stāstam," par fanu atbalstu priecājas dziedātāja.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!