Foto: Caters News/Scanpix/LETA

Visā pasaulē nupat atzīmēts Helovīns, un īpaši vētrainām izklaidēm gada spocīgākajā naktī ļāvušies Britu salu jaunieši, kuri plosījušies un lietojuši alkoholu tā, it kā rītdiena nekad nepienāks.

Tas, ka gan britu lēdijas un džentlmeņi, gan arī jaunieši prot sirsnīgi un ar pilnu krūti svinēt, nevienu vairs nepārsteidz – to regulāri apliecina foto atskati no dažādiem svētkiem, zirgu skriešanās sacīkstēm un citiem īpašiem notikumiem, kas nāciju pamudina pārmērīgi lietot alkoholu.

Neviens, protams, nemēģina iegalvot, ka citu valstu iedzīvotāji svin mierīgāk. Tā gluži vienkārši sagadījies, ka vislielāko ievērību allaž gūst tieši briti, un šī gada Helovīns nav izņēmums. Preses fotogrāfi atkal tikuši pie kadriem ar vemjošiem, guļošiem un citādi sevi apkaunojošiem puišiem un meitām.

Vētrainas dzīres notikušas Birmingemā, kur, kā vēsta "Caters News" aģentūra, ielās izgājuši vairāki tūkstoši svinētāju, kas cītīgi malkojuši grādīgos dzērienus.

Tiesa, kamēr jaunieši atpūtušies, mediķi strādājuši pastiprināti, jo ne visiem ir mēra sajūta. Kā jau tas nereti notiek, kad tiek pārvērtēti savi spēki, arī šoreiz vairākiem jauniešiem izklaides un pārmērīga dzeršana beigusies ar nonākšanu neatliekamās medicīniskās palīdzības mašīnā.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!