Foto: Privātais arhīvs

Par Latvijas ballīšu zvēru titulētais Raivis Raspopovs (attēlā) ik dienas sociālajos tīklos saņem neskaitāmus tautiešu lūgumus ieteikt Latvijas labākos klubus un jautājumus par to, kur atpūšas viņš pats. Lai viestu skaidrību šajā lietā, Raspopovs izveidojis savu iecienītāko klubu sarakstu, lai svētku ballīšu priekšvakarā izpalīdzētu tautiešiem grūtās izvēles priekšā.

1. vieta - Just. "Šī ir vieta, kur notiek īpaši skaļas ballītes un atmosfēra ir neaizmirstama. Te vienmēr var satikt senus paziņas, kā arī iepazīties ar jauniem cilvēkiem," DELFI Izklaide lasītājus informē Raspopovs. Viņš novērtējis, ka bārs Just piedāvājot īpaši gardus kokteiļus, tur ir skaistas dejotājas un laba mūzika - varot no sirds iztrakoties. Starp citu, šajā bārā ir vislielākās iespējas arī uzskriet virsū pašam ballīšu zvēram.

2.vieta - Coyote Fly. Latvijas galveno ballīšu zvēru Coyote Fly var noķert tematiskajos pasākumos, kad uzstājas populārākie pašmāju un ārzemju mūziķi. Raspopovs novērtējis arī kluba īpaši daiļās bārmenes un dejotājas.

3.vieta - Kaļķu vārti. Raspopvs atklāj, ka šajā klubā ir īpaši izdevīgi iegriezties, lai atgūtu spēkus ar kāda kokteilīša palīdzību, jo klubs piedāvā īpašas akcijas dzērieniem. Kā arī dāmas varēs savaldzināt, izvedot jumta terasē, kur paveras skats uz Līvu laukumu.

4.vieta - Madhouse. "Ļoti gaumīgs interjers, īpašas akcijas un atlaides kokteiļiem, kā arī mani uzrunā pikantās dejotājas," kluba plusus uzskaita Raspopovs.

5.vieta - Latvijas 1. Rokkafejnīca. Raspopovam tīkot šeit atrasties plašo telpu dēļ, kas izvietotas trīs stāvos.  Tiesa, tas nemaina faktu, ka ballīšu zvērs vienalga tiks atpazīts - klubu apmeklētāji viņu atradīs jebkurā stūrī, lai tiktu pie iespējas nobildēties selfijā vai uzsauktu kādu dzērienu.

6.vieta - Mai Tai. Raspopovs šo klubu nominē par Rīgas ekskluzīvāko, kurā pieejami eksotiskākie kokteiļi. Ballīšu zvērs iesaka klubu apmeklēt labas house mūzikas mīļotājiem, jo šeit tā tiešām esot līmenī.

7.vieta - Omas briljants. "Ļoti mājīgs un omulīgs interjers, divi stāvi un, protams, kā īpašs bonuss - atlaides kokteiļiem," priecājas tusētājs.

8.vieta - Piens. Ballīšu eksperts novērtē kluba radošo dizainu un to, ka tajā ir īpašas cenas vīniem. Eksperts atklāj interesantu niansi - uz Pienu vislabāk doties atpūsties trešdienu vakaros. "Trešdienās klubs apmeklējumu ziņā ir numur viens," novērojis Raspopovs.

9.vieta - Ezītis miglā. Arī ballīšu zvēram nepieciešams brīdis, kad atvilkt elpu un atgūt spēkus tālākai tusēšanai. Tādos brīžos Raspopovs izvēlas Ezīti miglā, kur mierīgā atmosfērā var pasēdēt ērtos dīvānos un pabaudīt draugu kompāniju pirms tālākas plosīšanās.

10.vieta - Radio bārs. Šī būs īstā izvēle, ja nepieciešams savaldzināt meiteni. "Kaislīgi sarkani toņi, romantiska noskaņa, laba klubu mūzika un gardi dzērieni," iesaka eksperts.

11.vieta - Ed Hardy. "Ja ballīte ieilgst ilgāk, nekā paredzēts, vai vienkārši vēl neprasās mājās un gribi kārtīgi izkustēties, iesaku afterparty klubu Ed Hardy. Klubs durvis ver ciet tikai ap pulksten vieniem dienā. Divas deju zāles, laba mūzika," kārdina Raspopovs.

12.vieta - B-52 Talsos. "Ja sanāk būt Talsu pusē, noteikti jāapmeklē šis klubs. Gardi kokteiļi un ballītes, kas atšķirsies no Rīgas klubos pieredzētā," iesaka Raspopovs. Lai gan viņš jau nomēģinājis lielāko daļu klubu visā Latvijā, tieši Talsu klubiņu ballīšu zvērs atzinis par vislabāko. Raspopovam tur jau izveidojies savs fanu loks, kurus viņš cenšas iepriecināt ar regulāru ierašanos vismaz reizi mēnesī.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!