Foto: Publicitātes foto

Aizvadītās nedēļas nogalē karstākā ballīte Latvijā norisinājās liepājnieku un Liepājas viesu iecienītajā pludmales bārā Red Sun Buffet, kur ne tikai atzīmēja rallija Kurzeme noslēgumu, bet arī izvēlējās un godināja konkursa Latvijas seksīgākais dibens uzvarētāju.

Jau vēstīts, ka šovasar par konkursa uzvarētājas godu un galveno balvu cīnījās piecas pretendentes, kuras žūrijas bija izvēlējusies no krietni lielāka daiļavu pulciņa. Publikas balsojumā bija lemts Latvijas pievilcīgākā dupsīša titulu piešķirt Martai Dobelei (attēlā).

Konkursa uzvarētāja šajā vakarā saņēma ne tikai vienbalsīgas ballītes apmeklētāju ovācijas, bet arī īpaši romantisku balvu - ar aģentūras Ap sauli gādību meitene varēs doties uz Parīzi.

Seksīgākā dibena apbalvošanas burziņš šogad bija īpaši plaši apmeklēts, jo šoreiz tas notika Rally Beach Party ietvaros - Liepājas bufetē bija pulcējušies rallija Kurzeme dalībnieki un atbalstītāji, lai suminātu arī ātruma sacensību uzvarētājus.
Jāatgādina, ka šī bija jau trešā reize, kad Red Sun Buffet sadarbībā ar žurnālu FHM rīkoja seksīgākā dibena konkursu - 2012. gadā šajā sacensībā uzvarēja rīdziniece Līva Bērziņa, bet pērn konkursā triumfēja ventspilniece Linda
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!