Foto: Publicitātes foto

Marta sākumā viesnīcā Grand Palace Hotel norisinājās jaunās dizaineres Kristīnes Deimon vakartērpu skate, kuru apmeklēja arī vairākas sabiedrībā zināmas un modīgas pašmāju dāmas. Viņu vidū bija arī žurnāliste Ieva Adamss (attēlā), kura tagad Deimon radītajiem apģērbiem veltījusi visai skarbu kritiku.

Šonedēļ Adamss raisījušās pārdomas par pašmāju modi un dizaineru radītajiem apģērbiem, un ar vienu no saviem novērojumiem,- ka pašmāju ļaudīm nereti ir bail otram teikt acīs patiesību -, Ieva padalījusies arī tīmekļa vietnē Facebook.

Kā savus draugus un paziņas informējusi Adamss, šonedēļ viņa, maldoties pa dažādiem interneta portāliem, uzdūrusies kārtējam rakstam par neseno Deimon skati. Intereses pēc žurnāliste nolēmusi palasīt komentārus, lai noskaidrotu, vai patiesi šis tā saucamais "dizains" tikai viņai izraisa šausmas.

Liels bijis Adamss pārsteigums, kad viņa sapratusi, ka arī citiem Deimon vakartērpi nemaz nešķiet tik krāšņi un grezni, kā tas daudzviet pozicionēts presē un interneta medijos - tas kārtējo reizi Ievai licis secināt, ka latvieši baidās teikt acīs patiesību.

Adamss īpaši iepaticies kādas interneta komentētājas viedoklis, kura uzskata, ka mūsdienās visu var nopirkt par naudu - ja cilvēkam rodas vēlme kļūt par dziedātāju vai dizaineri, atliek vien samaksāt visiem, kam nepieciešams, un karjera uzņems apgriezienus.

Tāpat Ieva, kas arī pati apmeklēja Deimon skati, padalījusies ar viedokli, ka dizaineres tērpus nemūžam nevilktu mugurā, jo viņai tie šķiet visnotaļ šausmīgi un bezgaumīgi, un viņa ir priecīga, ka netiek asociēta ar stilu, ko piedāvā Deimon.

Adamss viedoklim piekrita arī vairāki citi ļaudis, kas iesaistījās šajā diskusijā, tomēr pati dizainere Deimon kritiku nespēja uzņemt ar vēsu prātu - viņa savus Facebook draugus informēja par žurnālistes ne visai glaimojošajiem izteikumiem, un drīz vien vesels bars modes mākslinieces atbalstītāju metās viņu aizstāvēt.

Tiesa, kā noprotams pēc Deimon un viņas paziņu komentāriem, neviens tā pa īstam nav līdz galam izpratis, ko Adamss, kritizējot dizaineres tērpus, vēlējusies pateikt, tā vietā visi kā viens metušies dažādos veidos aizskart un izsmiet Ievu.

Žurnāliste vairākkārt uzsvērusi, ka par gaumi nestrīdas un viņai nav iebildumu, ka Kristīne veido vakarkleitas, taču viņai ir nepieņemams fakts, ka latvieši nespēj atklāt savas patiesās domas un slavē tērpus, kas viņiem patiesībā nemaz nepatīk.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!