Foto: Vida Press
Aizvadītajā gadā pašmāju medijus pāršalca ziņas par pievilcīgo latviešu modeli Sabīni Jemeļjanovu (attēlā priekšplānā), kas Anglijā kļuvusi par vietējā mēroga slavenību un izveidojusi ļoti veiksmīgu kailfoto modeles karjeru. Meitenes popularitāte turpina pieaugt, un viņas gaitas ieinteresējušas arī slavenību fotogrāfus.

Sabīne, kurai šobrīd ir 22 gadi, uz Angliju pārcēlās pirms diviem gadiem, lai mācītos angļu valodu un studētu, un drīz vien izskatīgo latviešu daiļavu ievēroja kailfoto žanra pārstāvji, kas jaunietei piedāvāja izmēģināt savus spēkus šajā sfērā.

Neilgā laikā Sabīnei izdevās gūt milzīgus panākumus un iemantot fanu un atbalstītāju pulciņu, kas ar lielu aizrautību seko līdzi skaistules gaitām - Sabīne kļuva par britu laikraksta The Sun trešās lappuses modeli, un britu sabiedrībā meitenes, kas pozējušas šajā atvērumā, prestiži tiek dēvētas par page three girls.

Šī laikraksta prestižā atvēruma modeles Anglijā bauda milzīgu popularitāti un sabiedrības interesi, un meiteņu gaitām nereti seko līdzi arī paparaci, kas skaistules cenšas iemūžināt pēc iespējas pikantākās ainiņās.

"Trešās lappuses modeļu", tajā skaitā arī Sabīnes, gaitas vienmēr kļūst par vienu no britu bulvārpreses apspriestākajiem notikumiem, un nereti slavenību fotogrāfiem izdodas iegūt arī visai pikantus kadrus - paparaci daiļavas iemūžinājuši arī atvaļinājuma laikā Karību salās.

Kā jau tas piedienas pludmalei, pievilcīgās modeles šajos kadros redzamas niecīgos bikini, bet dažas no daiļavām nav kautrējušās atkailināt arī krūtis, tiesa, šis fakts jau sen nevienu neizbrīna - ņemot vērā to, ka šo meiteņu pamatdarbs ir pozēšana plikiņām.

Jau vēstīts, ka Jemeļjanova kaila un puskaila pozējusi arī tādiem izdevumiem kā čehu Maxim un erotiskajam žurnālam Nuts, bet pirms diviem gadiem viņa piedalījās arī komēdij-šausmu fimā Strippers vs Werewolves, kurā viņa atveidoja striptīza dejotāju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!