Foto: DELFI

Ceturtdienas, 24. oktobra, vakarā ar smalku pasākumu tirdzniecības centrā Spice savu 49. veikaliņu atklāja viens no tradīcijām bagātākajiem apakšveļas ražotājiem – zīmols Lauma Lingerie.

Modīgā pasākuma vadīšana bija uzticēta vienmēr smaidīgajai TV "sejai" Annai Rozītei (attēlā pa labi), par muzikālo noformēju rūpējās žurnāla Cosmopolitan galvenā redaktore Santa Zāmuele, bet kā atspirdzinājums viesiem tika pasniegts šampanietis.

Novērtēt jauno veļas veikaliņu bija ieradusies virkne sabiedrībā zināmu dāmu - starp viesiem bija sastopama dažādu televīzijas projektu vadītāja Gundega Skudriņa, sabiedrisko attiecību speciāliste Una Ulme, stiliste Iveta Vecmane un citas modes mīļotājas.

Kā vēsta zīmola pārstāvji, 2013. gads zīmolam ir bijis īpaši veiksmīgs un dažādiem panākumiem bagāts, tomēr Lauma Lingerie nebūt nedomā apstāties pie sasniegtā - jau tuvākajā nākotnē tiek plānota vēl vairāku citu jaunu veikalu atvēršana ne tikai Latvijā, bet arī ārzemēs, ieskaitot tādas valstis kā Igaunija, Lietuva, Krievija un Ukraina.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!