Foto: Instagram.com/crocs/Vida Press
Lai gan vairums ļaužu "Crocs" gumijas iešļūcenes auj kājās tikai tad, kad veicami dārza darbi, netrūkst arī tādu, kas lepni slāj ar tiem pa pilsētu un pat dodas uz darbu. Savukārt šoruden gumijas čības piedzīvojušas slavas stundu augstajā modē.

Spāņu modes nams "Balenciaga" Parīzes modes nedēļā šoruden prezentējis ne tikai savu pavasara/vasaras tērpu, izsmalcinātu apavu un aksesuāru kolekciju, bet arī iešļūcenes, kas tapušas sadarbībā ar zīmolu "Crocs".

"Balenciaga" dizaineri gumijas čībām, kas tautā tiek vienkārši dēvētas par "krokšiem", piešķīruši jaunu elpu – augstu platformas zoli un izsmalcinātus aksesuārus, kas iespraužami caurumiņos apavu virspusē.

Izdevums "Forbes" vēsta, ka modes nama radītie krokši ir, iespējams, neglītāki apavi, kādi jebkad redzēti, tomēr stila gardēži par tiem ir stāvā sajūsmā.

Tiesa, tiem, kuri akli seko jaunākajām modes tendencēm, nāksies nedaudz paciesties, jo "Balenciaga" un "Crocs" kopīgi radītais šedevrs pārdošanā nonāks tikai nākamā gada pavasarī, un kurpju cena būs vairāki simti eiro.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!