Foto: DELFI
Tenisista Ernesta Gulbja vārds nevienam latvietim komentārus neprasa, bet tagad zināmu atpazīstamību iemantojusi arī viņa pusmāsa Monika Kavace (attēlā).

Aizvadītajā nedēļas nogalē Ķīpsalas izstāžu hallē norisinājās jauno modes mākslinieku konkurss Habitus Baltija, kurā savas jaunākās kolekcijas demonstrēja nākotnes modes zvaigznes ne tikai no Latvijas, bet arī citām valstīm.

Starp modelēm, kuras izrādīja daudzsološo talantu darinātos oriģinālos tērpus, bija arī Gulbja pusmāsa Monika, kura pasaulē nākusi Ernesta mātes, aktrises Milēnas Gulbes un uzņēmēja Gintara Kavača laulībā.

Jauniņā meitene, kuras vectēvs ir slavenais latviešu aktieris Uldis Pūcītis, ne tikai izaugusi par īstu skaistuli, bet gluži tāpat kā viņas māsa Laura un krietni populārākais brālis spēlē tenisu. Tiesa, šajā sporta veidā viņa pagaidām atzīstamus panākumus nav sasniegusi.
Habitus Baltija 2014 konkursā 13 augstskolu konkurencē par labāko skolu atzina Ālto Universitātes Mākslas, dizaina un arhitektūras skolu Somijā, kuru pārstāvēja Anna Alanko un Anti Peltoniemi, bet otro vietu ieguva latviešu dizainers Reinis Ratnieks no Latvijas Mākslas akadēmijas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!