Foto: Vida Press
Dziļš dekoltē izgriezums un nebēdnīga uzvedība var vainagoties ar to, ka pazib kaut kas, ko dāma nav gribējusi citiem rādīt. Savukārt paparaci uzdevums ir vienmēr būt modriem un iemūžināt slaveno ļaužu misēkļus.

Šonedēļ pikanta ķibele piemeklējusi britu sabiedrības dāmu un televīzijas šova "Češīras īstās mājsaimnieces" zvaigzni Esteri Dī (attēlā). Viņai smalkā pasākumā izsprucis pliks pupiņš.

Slavenību dzīvi atspoguļojošie izdevumi vēsta, ka trešdienas pievakarē Londonā notikusi jestra ballīte īpaši izmeklētai publikai. Uz burziņu aicināti tikai turīgi un atpazīstami ļaudis, un smalkā pasākuma rīkotāja bijusi pati Estere Dī, kura pārsteigusi ar krāšņu tērpu.

Kolorītā lēdija viesu skatienus un fotogrāfu kameras piesaistījusi ar caurspīdīga auduma bodiju, kuru rotāja sarkanas skariņas un izšuvumi. Savukārt tērpa odziņa bija dekoltē izgriezums – tas īpaši izcēla Esteres sievišķīgos apaļumus.

Tiesa, daiļava bija visai aušīgā noskaņojumā. TV šovu zvaigzne kameras priekšā gorījusies kā negudra, līdz beidzot noticis tas, kas jau bija diezgan paredzams – viņai izspruka pupiņš. Un tas notika ne vienu reizi vien.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!