Foto: Vida Press
22 gadus vecā britu modele un sabiedrības dāma Šarlote Dousone (attēlā) lielākoties pazīstama tikai tamdēļ, ka viņas tēvs ir aizsaulē aizgājušais britu komiķis Leslijs Dousons, taču gozēšanās papucīša popularitātes ēnā viņai tīri labi iet pie sirds.

Šarlote ir viena no britu zelta jaunatnes spilgtākajām pārstāvēm, un pievilcīgā tumšmate ir bieža viešņa dažādos burziņos, labdarības pasākumos un šikās ballītēs, taču nesen viņa piedzīvojusi pamatīgu apkaunojumu, dodoties uz kārtējo saviesīgo notikumu.

Aizvadītās nedēļas nogalē Mančestrā norisinājās vērienīgs modes burziņš, kurā pulcējās viss britu šovbiznesa zieds. Viesu vidū bija arī Šarlote, kura uz pasākumu ieradās, tērpusies zilā vakarkleitā, kas atsedza daiļaviņas jaunavīgās kājiņas.

Šarlote, ieradusies pasākumā, pozēja fotogrāfiem kā īsta dīva, taču viņas teatrālo uznācienu nedaudz izbojāja vējš, kas uzpūta gaisā kleitas brunču daļu, kā rezultātā visi sanākušie viesi varēja apskatīt modeles tvirto dupsīti.

Šo skatu izdevās iemūžināt vairākiem fotogrāfiem, un fakts, ka publiski nozibinājušies Šarlotes labumi, sajūsminājis daudzus britus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!