Foto: Vida Press
Reti kura šovbiznesa dīva mūsdienās prot izskatīties eleganti, un sarkanā paklāja pasākumi daudzām kļuvuši par vietu, kur nodemonstrēt savu gaumes trūkumu. Austrālijā šonedēļ norisinājies burziņš, kurā vienuviet pulcējušās īpaši bezgaumīgi tērptas daiļavas.

Ārvalstu mediji ziņo, ka Sidnejā pasniegtas Austrāliešu Mūzikas ierakstu asociācijas balvas. Kā vēsta The Daily Mail, šogad ceremonijā gozējušās īpaši daudz slavas kāras "D klases" slavenības, kuras, šķiet, uz burziņu devušās tikai tamdēļ, lai pazīmētos uz sarkanā paklāja un atrādītu neveiksmīgos tērpus.

Modes kritiķi, protams, jau izvērtējuši slavenību tērpu izvēli, un īpaši atzinīgi vārdi veltīti skatuves māksliniecei Kailijai Minogai, kura gozējusies šampanieša krāsas vakartērpā. Slavinātas arī citas nopelniem bagātas austrāliešu mākslinieces.

Savukārt pamatīgu sutu un stila pārzinātāju nicinājumu izpelnījušās vairākas realitātes šovu zvaigznītes, sociālo tīklu luteklītes un sabiedrības dāmas, kuras The Daily Mail apzīmētas ar ļoti trāpīgiem vārdiem - "D klases slavenības".

Tā, piemēram, Instagram modele Mimi Elašīrija zīmējusies pikantā ņieburā un brunčos visās varavīksnes krāsās. Savukārt ne visai populārā dziedātāja un aktrise Džesika Mauboja izrādījusies žaketē, kura viņai bijusi vairākus izmērus par lielu.

Vissliktāk ģērbtās slavenības titulu izpelnījusies 24 gadus vecā modele Imodžena Entonija (attēlā). Viņa pasākumu apmeklējusi caurspīdīgā kleitā ar milzu banti uz vēdera. It kā ar to vēl nebūtu gana, daiļava nav pratusi iznest savu jau tā bezgaumīgo tērpu un ērmojusies kā negudra.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!