Foto: Vida Press
Nedēļas izskaņā Losandželosā aizvadīta ikgadējā "Emmy" balvu pasniegšanas ceremonija. Kā ierasts, arī šoreiz apspriesti tiek ne tikai balvu saņēmēji, bet arī tērpi, kādos daiļā dzimuma pārstāves parādījušās uz sarkanā paklāja.

Vairākām dāmām šoreiz nav paveicies. Tā, piemēram, daudziem likusi vilties seriāla "Modern Family" zvaigzne Sāra Hailenda – viņa pieguļošām biksēm bija pieskaņojusi princesīšu stila kleitai līdzīgu topu.

Arī seriāla "My Girl" aktrises Annas Klamskijas gaiši rozā kleitiņa izpelnījusies skarbu modes pārzinātāju kritiku. Savukārt modeles Hari Nefas (attēlā pa vidu) tērps nodēvēts par pašu ērmīgāko – viņa ceremoniju apmeklējusi vakarkleitā, kas šūdināta no daudziem bēbīšiem apdrukāta auduma.

Tāpat šoreiz nav paveicies aktrisei un komiķei Eimijai Poulerei, kura pasākumā bija ieradusies sūnu zaļā kleitā bez jebkādiem izgriezumiem un šķēlumiem.

Visvairāk apbalvojumu izpelnījās seriāls "Game of Thrones" ("Troņu spēle") – jau sesto gadu pēc kārtas tas tika atzīts par labāko dramatisko seriālu. Tāpat tam tika balvas par režiju un scenāriju.

Arī seriāla aktrises attaisnojušas visas ārvalstu modes kritiķu cerības – Emīlija Klārka žilbinājusi pieguļošā miesaskrāsas vakarkleitā bez lencītēm un ar interesanta piegriezuma dekoltē. Savukārt Sofija Tērnere pārsteigusi ar caurspīdīgu mežģīņu tērpu.

Savukārt par vislabāk ģērbto pasākuma viešņu daudzi tabloīdi atzinuši aktrisi Kristenu Belu, kura uz pārējo daiļavu fona izcēlusies ar ziedu rakstā apdrukātu kleitu un izteiksmīgu dekoltē izgriezumu.

Arī seriālu aktrise Sofija Vergara trāpījusi desmitniekā – viņa apbūrusi gaiši rozā vakartērpā ar caurspīdīga auduma ielaidumiem. Arī vairākas citas dāmas piesaistījušas skatienus ar krāšņiem dekoltē izgriezumiem un šķēlumiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!