Foto: Publicitātes foto

Tuvojoties vasarai, daudzām daiļā dzimuma pārstāvēm aktuāla kļūst pareizā peldkostīma izvēle, bet viens no populārākajiem un tradīcijām bagātākajiem pašmāju apakšveļas ražotājiem – uzņēmums Rosme – pasteidzies notikumiem pa priekšu, sarūpējot pludmales tērpus un veļu šai vasarai, kā arī atklājot, kas modē būs nākamā gada vasarā.

Aizvadītajā nedēļā Jūrmalas viesnīcā Baltic Beach Hotel risinājās pasākums, kurā piedalījās Rosmes klienti no visas pasaules, un tur pirmo reizi plašākas sabiedrības vērtējumam tika nodota 2015. gada pavasara/vasaras kolekcija.

Kā vēsta zīmola pārstāvji, peldkostīmu audumu dizaini izstrādāti Francijā, Itālijā un pat Austrālijā, un, lai apmierinātu mūsdienīgas latviešu sievietes vēlmes, Rosme dizaineri daudz laika veltījuši, studējot modes tendences gan Parīzes modes izstādēs un prezentācijās, gan Honkongas izstādēs.

"Nākamās sezonas peldkostīmu dizaina tendencēs figurē apdruka ar košām austrumnieciskām krāsām, kā arī izteiktu ornamentu. Dizainos jaušama Indijas kultūra, kas mūs arvien nebeidz pārsteigt ar savu krāšņumu, neparastumu un greznumu.

Savukārt jaunajā veļas modes kolekcijā tiek piedāvāti arī jauni moderni toņi - zeltains iedeguma tonis, izsmalcināts pelēks silta lietus mākoņa krāsā, rožu pelnu, dzidrs koraļļu sārtais, tirkīza zilais ar liedaga smilšu toni, piena baltais un melnais," stāsta viena no uzņēmuma dizainerēm Liene Rijkure.

Jaunās kolekcijas, kas Latvijas veikalos būs pieejama 2015. gada pavasarī, modes skatē piedalījās pašmāju modeles Māra Kampernova, Alise Kirovāne, Tatjana Suhareva, kuras redzamas arī šīs vasaras kolekcijas fotosesijā.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!