Foto: Vida Press
Lai gan modes pasaulē vēl aizvien priekšroka tiek dota tradicionāli skaistām meitenēm, arvien populārāks kļūst arī citāds skaistums. Tā, piemēram, jau ilgāku laiku nežēlīgajā modes biznesā labvēlību bauda 27 gadus vecā Melānija Gaidosa (attēlā).

Melānijai ir reta ģenētiska saslimšana – ektodermālā displāzija, kas ietekmē matu, ādas un nagu stāvokli, kā arī nereti izraisa kaulu deformāciju.

Neraugoties uz savu slimību, dēļ kuras Melānija palikusi gan bez matiem, gan zobiem, jaunā sieviete kļuvusi par panākumiem bagātu modeli.

Viņas ceļš uz slavu sācies, kad viņa studējusi Ņujorkas Pratta institūtā. Tur Melānija sākusi veidot savus pašportretus, kas, kā modele vēlāk atzinusi intervijās, palīdzējis citiem cilvēkiem ieraudzīt viņu citādu, kā, piemēram, satiekot uz ielas.

Kļūt par modeli Melāniju pamudinājis mīļotais puisis, kurš meitenei licis saprast – viņa ir vienīgā persona pasaulē, kura izskatās tā, kā izskatās, tāpēc viņai ir potenciāls pievērst modes pasaules uzmanību.

Uz panākumiem ilgi nav bijis jāgaida, un tagad viņas seja ir pietiekami atpazīstama – meitene pozējusi gan modes žurnāliem, gan parādījusies vācu metālist Rammstein videoklipā un piedalījusies dažādos modes šovos, reklāmas un citos projektos.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!