Foto: F64
Lai arī Mātes dienas oficiālā svinēšana gaidāma tikai maijā, savas auklētājas un lolotājas drīkst apdāvināt ik dienu. Piemēram, māksliniecei Ievai Bondarei dēls (abi attēlā) jau sarūpējis īpaši personisku dāvanu, kas var noderēt par iedvesmu citiem puišiem.

Trešdienas, 13. aprīļa, pēcpusdienā rotaslietu veikalā Pandora notika kāda jauka tikšanās. Pie greznumlietu stendiem sastapās māksliniece Ieva Bondare un dietoloģe Lolita Neimane, un viņas abas uz veikalu bija atvedusi jaunākā paaudze.

Ievu iepirkties bija atvedis dēls Daniels, bet Lolitu – vedekla Līga, kurai ar vīramāti esot tik labas attiecības kā ar pašas mammu. Abus jauniešus vienoja viens mērķis – palutināt sev svarīgās sievietes ar īpašām greznumlietiņām no veikala Mātes dienai veltītās dārglietu kolekcijas, tādējādi sakot paldies par viņiem dāvāto mīlestību.

Daniels un Līga izlēma sev dārgajām sievietēm dāvināt rokassprādzes ar pašu izvēlētiem un sakombinētiem kuloniņiem, tādējādi iepriecinot mammu un vīramāti ar personiskām dāvanām, kas vienmēr atgādinās tieši par viņiem.

Kamēr jaunieši veikalā izvēlējās savām dāmām atbilstošākas greznumlietiņas, Ieva un Lolita jauki tērzēja un baudīja uzkodas. Abas sievietes bija no sirds aizkustinātas, ieraugot bērnu pārsteigumus, un steidza samīļot savus apdāvinātājus.

Lolita atzina, ka Līga perfekti pārzina viņas gaumi, tāpēc bija sajūsmā par vedeklas izvēlētajām rotām. Daniels smalko kuloniņu izvēlei bija piegājis īpaši rūpīgi, tāpēc arī viņa gadījumā neizpalika māmiņas absolūta sajūsma.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!