Foto: Vida Press

Svētdien, 24. maijā, noslēdzās 68. Kannu kinofestivāls, un, kā jau ierasts, pasākuma atskaņās tiek veidoti dažādi topi un apkopojumi ar vislabāk un sliktāk tērptajām slavenībām, kurām izdevies publiku pārsteigt ar savu izcilo stila izjūtu vai, tieši pretēji, bezgaumību.

Prestižā kinofestivāla ietvaros notika filmu pirmizrādes, trakulīgi burziņi, labdarības ballītes un citas saviesīgas izklaides, kas vērienīgā pasākuma apmeklētājiem pavēra neierobežotas iespējas visā krāšņumā izrādīt savu skapju saturu.

Kannu kinofestivāls vienkopus pulcēja lielāko daļu no pasaules šovbiznesa zieda, un gandrīz katra dāma bija īpaši piedomājusi pie tā, lai viņas uznāciens uz sarkanā paklāja vai gozēšanās kādā burziņā nepaliktu nepamanīta.

Dažām festivāla apmeklētājām izdevās pasākuma viesus apburt ar izcilu stila izjūtu un krāšņiem tērpiem, taču tāpat neiztrūka tādas dāmas, kas, cenšoties pievērst fotogrāfu uzmanību, balansēja uz šaurās robežas starp gaumi un pilnīgu bezgaumību.

Atzinīgus vārdus modes un stila kritiķi veltījuši aktrisēm Salmai Haijekai un Džulianai Mūrai, kuras cienīgi izrādījušas savus sievišķīgos labumus, un daudzām citām kino dīvām, taču dažas dāmas kritušas nežēlastībā un viņu tērpi publiski noķengāti.

Tā, piemēram, skarbus vārdus modes kritiķi veltījuši britu aristokrātei lēdijai Viktorijai Frederikai Izbellai Hērvijai, kura uz sarkanā paklāja pamanījās nodemonstrēt savas bikšeles, un arī vairākas slavenas modeles nopeltas par pārlieku lielu plikumu izrādīšanu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!