Foto: LETA

Šonedēļ Latvijas Nacionālajā operā norisinājās mūzikas ierakstu gada balvas Zelta mikrofons pasniegšanas ceremonija, kuru plašā pulkā apmeklēja šobrīd aktuālākie pašmāju mūziķi.

Kā jau ierasts, pēc ceremonijas apspriesti tiek ne tikai balvu pasniegšanas rezultāti, bet arī tērpi, kādos mūziķi bija izvēlējušies apmeklēt Operā notiekošo pasākumu. 

Domas, kā vienmēr, dalās - kamēr daļa sabiedrības priecājas par elegantajiem un etiķetei atbilstošajiem tērpiem, daudzi pauž neapmierinātību par tiem, kuri šāda veida pasākumus apmeklē džinsos vai citos ikdienišķos apģērbos.

Īpaši elegantus tērpus šajā vakarā bija izvēlējušās dziedātājas Antra Stafecka un Aija Andrejeva. Ar pamanāmu tumšsarkanu kleitu viesus priecēja pasākuma namamāte, ierakstu kompānijas Mikrofona ieraksti vadītāja Elita Mīlgrāve (attēlā centrā), un arī daudzas citas dāmas bija rūpīgi piedomājušas pie svinīgajam pasākumam un vietai atbilstošiem tērpiem.

Ar interesantām galvasrotām savu tēlu bija atsvaidzinājušas tādas skatuves mākslinieces kā Elizabete Balčus no dūdiņroka apvienības SusDungo, Iveta Baumane no grupas ElektroFolk, kas plašāku atpazīstamību iemantoja ar dalību konkursā Supernova.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!