Foto: Privātais arhīvs
Lai gan vasara šovbiznesā ir saspringtākais darba laiks, vietējie spīdekļi atrod laiku arī atpūtai un pludmales priekiem. "Delfi Izklaide" piedāvā apskatīt, kādos bikini tērpties atelpas mirkļos šovasar izvēlas zvaigznes.

Interesanti, ka šovasar, izvēloties kostīmu, kurā baudīt sauli, zvaigznes sadalījušās divās pretējās nometnēs.

Tā kā solīta ļoti silta vasara, viena daļa sabiedrības krējuma lēdiju iegādājušās īpaši pikantus bikini, lai pēc iespējas lielāki viņu ķermeņu laukumi varētu saulītē apbrūnināties.

Taču ir arī otra tendence. Tā kā īpaši modīga kļuvusi dažādu ūdensprieku baudīšana, netrūkst dāmu, kuras bikini vietā izvēlas slēgto peldkostīmu, lai varētu aktīvi atpūsties. Abas puses gan vieno populārākā krāsa – kā bikini, tā sportisku kostīmu cienītājas lēmušas par labu klasikai, pārsvarā izvēloties melnus bikini.

Ar varenu peldkostīmu kolekciju priecē neķītrā "Instagram" zvaigzne Yana Bruk – daiļavai ir gan rotaļīgs tērps, kurā peldēties, gan pavisam niecīgs bikini, kurā sauļot savu vareno dupsi.

Tāpat ar iespaidīgu vasaras skapi var lepoties arī topošā Kambalas kundze Zane – viņa kā sportiska meitene šovasar izvēlas ērtus kopējos peldkostīmus dažādās krāsās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!