Foto: Vida Press
Pirmdien, 7. maijā, Ņujorkas Metropolitēna mākslas muzejā norisinājās par tradīciju kļuvusī Tērpu institūta noslēguma balle "Met Gala", kas dēvējama par vienu no prestižākajiem un smalkākajiem šovbiznesa pasākumiem.

Arī šogad krāšņajā ballē pulcējās pirmās klases superzvaigznes un cilvēki, kuri diktē toni pasaules šovbiznesā. Viesu vidū bija slaveni mūziķi un dziedātājas, Holivudas spīdekļi un dīvas, modeles, realitātes šovu zvaigznes un citi ietekmīgi ļaudis.

Tērpu institūta noslēguma balle ir viens no gaidītākajiem pavasara notikumiem. Tā ierasti ir vieta, kur slavenajiem un bagātajiem atrādīt savu gaumes izjūtu. Turklāt "Met Gala" sarkanais paklājs tam ir ļoti pateicīgs, jo tiek pieļautas atkāpes no etiķetes – karnevāla vēsmas viesu tērpos ir ne tikai pieļaujamas, bet pat vēlamas.

Katru gadu ballei ir noteiktas vadlīnijas, kas jaušama viesu izvēlētajos tērpos, un šogad pasākuma apmeklētāji tiku mudināti ģērbties, sekojot tematikai "Dievišķie ķermeņi: mode un katoliskā iztēle".

Daudzas daiļā dzimuma pārstāves un arī kungi bija pieturējušies pie balles rīkotāju noteiktās tematikas, un daži, kā vēsta ārzemju mediji, pārspējuši paši sevi.

Modes eksperti slavas dziesmas un komplimentus veltījuši barbadosiešu izcelsmes dziedātājai Riannai, kura bija ģērbusies kā seksīgs pāvests, kinozvaigznei Bleikai Laivlijai, kura izskatījās gluži kā dieviete, dziedātājai Keitijai Perijai, kas pārsteidza ar eņģeļa spārniem, un vēl daudziem citiem.

Tiesa, pat krāšņajā karnevālā katru gadu ir tādi, kas nedaudz pāršauj pār strīpu, un arī šī pavasara balle nebija izņēmums – uz sarkanā paklāja netrūka daiļavu, kuras izmantoja kārtējo iespēju publiski izrādīt plikumus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!