Pirmdien, 1. maijā, Ņujorkas Metropolitēna mākslas muzejā norisinājās par tradīciju kļuvusī Tērpu institūta noslēguma balle "Met Gala", kas pamatoti tiek dēvēts par vienu no smalkākajiem un prestižākajiem šovbiznesa pasākumiem.

Arī šogad krāšņo balli ar savu klātbūtni bija pagodinājušās pirmās klases superzvaigznes un ļaudis, kas diktē toni pasaules šovbiznesā – uz sarkanā paklāja gozējās populāri mūziķi un dziedātājas, aktrises un aktieri, modeles, realitātes šovu zvaigznes un ietekmīgi ļaudis.

Tērpu institūta noslēguma balle ierasti ir vieta, kur zvaigznēm atrādīt savu gaumes izjūtu. Lai gan uz "Met Gala" sarkanā paklāja pieļaujamas atkāpes no etiķetes un pasākuma viesu tērpos jaušamas karnevāla vēsmas, daži tomēr arī šogad pāršāvuši pār strīpu un nav pratuši apvienot eleganci ar ekstravaganci.

Par bezgaumīgāko un pārspīlētāko pasākuma tērpa ārzemju modes kritiķi šogad gandrīz vienprātīgi atzinuši dziedātājas Keitijas Perijas sarkano kostīmu, kas bija papildināts ar garu plīvuru un īpatnēju kronīti.

Tāpat kritika veltīta popzvaigznes Bejonsas Noulzas māsai Solendžai, kura uz Metropolitēna mākslas muzeja kāpnēm lepni pozējusi garā, pufīgā vējjakā-mētelī.

Pasākumā nav trūcis arī daiļavu, kuras uzmanību piesaistījušas ar plikumiem un savu vizuālo dotumu izrādīšanu. Tā, piemēram, modele Kendela Džennera piesegusies tikai ar mazumiņu un kārdinājusi ne tikai ar dziļu šķēlumu un krāšņu dekoltē, bet arī mežģīņu stringiem.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!