Foto: Publicitātes foto
Aprīļa sākumā Rīgā norisinās par pastāvīgu tradīciju kļuvusī pavasara modes nedēļa, kuras ietvaros stilīgākie rīdzinieki un pilsētas viesi var baudīt populārāko pašmāju zīmolu jaunākās kolekcijas.

20. Rīgas modes nedēļas pirmajā dienā interesentiem bija iespēja baudīt tādu zīmolu kā Anna Led, KatyaKatya Shehurina un konceptveikala Paviljons modes skates, bet par vienu no interesantākajiem piedzīvojumiem kļuva Aļonas Bauskas zīmola QooQoo jaunās kolekcijas prezentācija.

Bauska vienmēr ir rūpējusies par dažādiem oriģināliem risinājumiem, kā jauno tērpu parādīšanu pārvērst interesantākā nodarbē par vienkāršu modeļu defilēšanu pa mēli, un arī šoreiz viņa pārsteidza, skatei izvēloties cilvēkus, no kuriem daļa nebija profesionāli modeļi.

Kā jau ierasts, Rīgas modes nedēļā arī šoreiz piedalās liela daļa no pašmāju labākajām modelēm, kuras līdz sestdienas vakaram iepirkšanās centrā Podium izrādīs daudzu šobrīd aktuālo Latvijas modes mākslinieku rudens/ziemas kolekcijas, bet sadarbībā ar uzņēmumu Magneet piedāvājam nelielu ieskatu lielā modes notikuma aizkulisēs.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!