Foto: Vida Press

Aizvadītajā nedēļā Ņujorkā norisinājās ikgadējā apakšveļas modes nedēļa Lingerie Fashion Week, kurā savus jaunākos darinājumus atrādīja pasaules vadošie apakšveļas dizaineri un ražotāji.

Modes nedēļā pārstāvēti tādi apakšveļas zīmoli kā Clare Bare, Naked Princess, Negative Underwear, Nevaeh Intimates, Dita Von Teese Stockings, Rococo Dessous un daudzi citi, tostarp arī You! Maternity Lingerie

Tieši zīmola You! skates bieži vien piesaista lielāko uzmanību, jo tās ir apakšveļa, kas paredzēta grūtniecēm, un līdz ar to arī modeļu lomās vienmēr iejūtas topošās māmiņas, kurām defilēšana pa mēli nav ikdienas nodarbe.

You! Lingerie dibinātāja ir modes māksliniece Uijo Okebi-Eihelbergere, kura pie šādas idejas nonākusi, kad pati bija stāvoklī, taču nevarēja atrast piemērotu apakšveļu - tā esot bijusi gan garlaicīga, gan pārāk funkcionāla.

Tāpēc arī viņa izveidojusi vairākus grūtnieču apakšveļas modeļus, kurus topošās māmiņas var valkāt, lai nezaudētu ne sekundi dārgā laika un arī grūtniecības laikā justos seksīgas un iekārojamas.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!