Foto: DELFI

Sestdien, 5. aprīlī, noslēdzās 20. Rīgas modes nedēļa, kas rīdziniekus un pilsētas viesus tās norises laikā bija priecējusi ar virkni aktuālāko un populārāko pašmāju modes mākslinieku rudens/ziemas kolekciju skatēm.

Šajā Riga Fashion Week par apspriestākajiem un atzinīgāk novērtētajiem notikumiem kļuva Aļonas Bauskas zīmola QooQoo skate - viņa savu tērpu demonstrēšanai bija izvēlējusies nestandarta modeļus, kā arī, protams, Katjas Šehurinas sievišķīgo kleitu prezentācija, kas ik gadus ir starp gaidītākajām Rīgas modes nedēļas skatēm.

Tāpat viesiem bija iespēja iepazīties ar zīmolu un dizaineru Anna LED, Natālijaa Jansones, One Wolf, Red Salt, ALEXANDER PAVLOV, NARCISS, NÓLÓ, BeCarousell, Paviljons, M-Couture un Alexandra Westfal kolekcijām.

Savu debijas uznācienus šosezon piedzīvoja ilgu laiku ārzemēs dzīvojusī modes māksliniece Baiba Ladiga un Inga Nipāne ar savu zīmolu IN, bet kā ārvalstu viesi Rīgas modes nedēļā piedalījās Paola Balzano no Itālijas, D.EFECT (Lietuva) un Pohjanheimo (Igaunija).
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!