Svētdienas, 22. februāra, naktī Holivudā norisinājās ikgadējā "Oskara" balvu pasniegšanas ceremonija, kurā, kā jau ierasts, šovbiznesa zvaigznes demonstrēja savu stila un gaumes izjūtu, kas gan atsevišķos gadījumos viņas pievīla.

Pēc zeltīto statuešu izdalīšanas ārvalstu mediji nekavējoties metušies apspriest ne tikai balvu ieguvējus un bešā palikušos kinodarboņus, bet arī ceremonijas daiļā dzimuma viešņu kleitas, izvērtējot, kurām izdevusies veiksmīga tērpu izvēle, bet kurā pirms iziešanas no mājas būtu vajadzējis padomāt divreiz.

Lai gan viedokļi par aktrišu un citu šovbiznesa zvaigžņu tērpiem atšķiras, lielākā daļa stila un modes jomas ekspertu atzinuši, ka starp sliktāk ģērbtajām 87. "Oskara" ceremonijas viešņām ierindojama dziedātāja Lady Gaga, dziedātājas Bejonsas māsa Solendža, Gvineta Paltrova, kura bija izvēlējusies "bēbīšu rozā" kleitu, Skārleta Johansone, kura tiek kritizēta par aksesuāru un matu sakārtojuma izvēli, kā arī citas daiļavas.

Par tradīciju kļuvušajā žurnāla Vanity Fair rīkotajā ceremonijas izskaņas ballītē kritiskus vārdus par izvēlētajiem tērpiem saņēmusi dziedātāja Rita Ora un modele Irina Šeika, kuras pārlieku bija aizrāvušās ar plikumu izrādīšanu.

Starp šī gada ceremonijas elegantākajām aktrisēm ierindojusies Keira Naitlija, kura ir bērniņa gaidībās un pasākumam bija izvēlējusies gaisīgu Valentino tērpu ar interesantām apdrukām, Rīza Viterspūna, kura turējās pie klasiskās "balts un melns" kombinācijas, ar kuru grūti kļūdīties, Rosamunde Paika, kura visus apžilbināja koši sarkanā tērpā, un citas kino zvaigznes.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!