Foto: Publicitātes foto

Aizvadītā Rīgas modes nedēļa tradicionāli priecēja ne tikai ar pašmāju un ārvalstu dizaineru jaunāko kolekciju skatēm, bet arī ar īstu modes un stila esenci viesu rindās.

Rīgas modes nedēļu, kas šoruden norisinājās no 24. līdz 18. oktobrim, plašā pulkā apmeklēja daudz sabiedrībā zināmu cilvēku, sākot no bijušā prezidenta Valda Zatlera ar kundzi un beidzot ar mazāk populāriem, bet modīgos pasākumos neiztrūkstošiem blogeriem un vlogeriem.

Ierasti "Riga Fashion Week" pasākumi kļūst par vietu, kas ļauj uzzināt, kādas tendences tad šoruden aktuālas pašmāju slavenību skapjos, bet ne viens vien modes nedēļas apmeklētājs ļāvies drosmīgiem eksperimentiem, stila jautājumos ne tik brīvdomīgiem cilvēkiem liekot vien izbrīnā ieplest acis.

Viens gan ir skaidrs – Rīgas modes nedēļas viesu rindas bieži vien pārspēj rūpīgi veidotās skates, un "Delfi Izklaide" piedāvā izlasi ar spilgtākajiem un populārākajiem viesiem, ļaujot lasītājiem pašiem izvērtēt, kura tērps vērtējams kā veiksmīgs, bet kurš nedaudz pārcenties.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!