Foto: AFP/Scanpix

Vīriešu žurnāls Playboy tiek dēvēts par vienu no prestižākajiem izdevumiem pasaulē – ne viena vien daiļava ir gatava atkailināties, lai iekļūtu šī izdevuma glancētajās lappusēs. Tiesa, ar pliku miesu un skaistu sejiņu vien nepietiek – nereti skaistules tiek izbrāķētas.

Ārzemju izklaides portāli izveidojuši nelielu apskatu, kurā apkopotas izskatīgas un zināmās aprindās popularitāti guvušas sievietes, kuras vēlējušās piedalīties erotiskā foto sesijā žurnālam Playboy, taču izdevuma pārstāvji viņas atraidījuši.

Starp šīm daiļavām atrodamas arī vairākas skandalozas un dzeltenajos medijos plaši atspoguļotas zvaigznes. Tā, piemēra, arī par nepilngadīgo līgavu dēvēta Kortnija Stodena, kuras firmas zīme ir iespaidīgā silikona krūtis, vairākkārt piedalījusies Playboy atlasēs, taču vienmēr izbrāķēta.

Arī realitātes šova Tīņu mamma dalībnieci un slavu alkstošo Faru Abrahamu (attēlā), kura paguvusi piedalīties pat porno filmā, Playboy pārstāvji neatzina par gana labu esam.  Tiesa, meitene joprojām nav gatava padoties un spītīgi turpina doties uz modeļu atlasēm.

Savukārt slavas kārā realitātes šovu zvaigzne Odrija Petridža pirms pāris gadiem apzināti internetā nopludināja savus kailfoto, lai tos ieraudzītu Playboy boss Hjū Hefners. Viņš šos attēlus tiešām redzēja, taču nemaz neapsvēra domu viņai piedāvāt iespēju parādīties žurnāla lappusēs.

Par "solārija mammu" dēvētā Pamelas Andersones līdziniece Patrīcija Krentcila plašākai sabiedrībai aizvadītajā gadā paziņoja, ka, ja Hefners viņai piedāvātu fotografēties kailai, viņa noteikti piekristu. "Tas nekad nenotiks," lakoniski atbildēja Hjū.

Inetersanti, ka sākotnēji kurvīti dabūja arī slavenā Playboy villas iemītniece Bridžita Markuarda. Par spīti tam, Hefners viņu vēlāk ielūdza dzīvot savā skaistajā savrupnamā un piedāvāja kļūt par vienu no viņa draudzenītēm.

Bridžita kļuva par vienu no Hefnera trīs slavenajiem zaķīšiem, starp kuriem bija arī Hollija Medisona un Kendra Vilkinsone, taču Markuarda nekad nav piedalījusies kailfoto sesijās viena pati. Bildēšanās vienmēr notikusi kopā ar pārējām divām Hjū draudzenēm.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!