Foto: Vida Press
Ceturtdien, 25. maijā, Kannu kinofestivāla ietvaros norisinājās AIDS izpētes fonda ("amfAR") ikgadējā noslēguma balle "amfAR Gala". Labdarības pasākumā pulcējās viss pasaules šovbiznesa zieds, savukārt daiļā dzimuma pārstāves nelaida garām kārtējo iespēju izrādīt savus dotumus.

Jāatzīmē, ka labdarības fona rīkotajos pasākumos vienmēr kāda sabiedrības dāma pamanās parādīt vairāk nekā vajadzētu, un šogad ārvalstu mediju neapmierinātību izpelnījies fakts, ka smagajai slimībai veltītā balle bija pārvērtusies par vērienīgu plikumu parādi.

Virkne daiļavu pasākumam bija izraudzījušās tērpus, kas atstāja maz vietas iztēlei, un īpaši uz citu viešņu fona izcēlusies jauniņā amerikāņu modele Bella Hadida (attēlā vidū), kura bija piesegusies tikai ar mazumiņu, caur dziļo kleitas šķēlumu ļaujot novērtēt miesaskrāsas apakšbikses un gurna kaula izliekumu.

Savukārt modele Šanina Šeika ballē gozējusies sudrabotā kleitā ar atkailinātu muguru un plikiem sāniem, sniedzot iespēju novērtēt viņas krūšu apaļumus. Arī dziedātāja Nikija Mināža nebija papūlējusies apģērbties piedienīgi.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!