Foto: Publicitātes foto

Viena no starptautiski zināmākajām un modes industrijā atzītākajām latviešu modelēm Ginta Lapiņa (attēlā pa kreisi) aizvadītajā nedēļā bija ieradusies Rīgā un apmeklēja arī Rīgas modes nedēļu.

Pašmāju publiskos pasākumos Lapiņa nav bieža viešņa – lielākoties viņas daili var novērtēt skaistās fotosesijās vai viņas "Instagram" kontā, bet oktobra izskaņā modeli varēja sastapt Rīgā.

Viņa kopā ar savu labu draudzeni – permanentā grima meistari un fitnesa entuziasti – bija ieradusies novērtēt zīmola "M-Couture" modes skati, kas norisinājās vienā no hipsterīgākajām Rīgas vietām – Karla fon Stricka villā.

Atgādinām, savu modeles karjeru Lapiņa sāka jau 2005. gadā, starptautiskajā modes tirgū viņa debitēja 2008. gada pavasarī, piedaloties Ņujorkas modes nedēļā, bet par īstu sensāciju modes pasaulē viņa kļuva divus gadus vēlāk, piedaloties prestižajās Milānas, Parīzes, Londonas un citu pilsētu modes skatēs.

Lapiņas sadarbojusies ar pasaulē zināmiem dizaineriem un modes namiem, pozējusi reklāmu fotosesijās un modes žurnālos, kļūstot arī par pirmo latviešu modeli, kas iekļuvusi labāk apmaksāto modeļu sarakstā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!