Foto: Vida Press
Vācu izcelsmes supermodele Heidija Klūma (attēlā) vairākkārt atzīta par vienu no seksīgākajām planētas sievietēm, un šomēnes viņa attaisnojusi uz sevi liktās cerības - sensāciju kārajiem slavenību fotogrāfiem sarūpējusi skatus, kuros visā krāšņumā redzama viņas ķermeņa daile.

Kopš Heidija izšķīrusies no sava vīra - melnādainā dziedātāja Sīla, ārvalstu bulvārprese notikumiem 40 gadus vecās modeles privātajā dzīvē seko līdzi ar pastiprinātu vērību, un beidzot dzīšanās pakaļ daiļajai vācietei atmaksājusies, jo fotogrāfi ieguvuši pikantus kadrus, kuros Klūma redzama ar kailām krūtīm.

Šie foto tapuši Meksikā, kur daiļā modele šobrīd bauda laiskas brīvdienas un pludmales priekus sava mīļotā puiša sabiedrībā - par viņas jaunāko interešu objektu kļuvis 27 gadus vecais Vito Šnābels.

Daiļā modele ar savu jauno sirdsāķīti izbaudīja romantisku pastaigu liedagā, kā arī ļāvās kvēliem skūpstiem, un mīlnieki nemaz neslēpa savas jūtas - Heidija un Vito bija pilnīgi pārņemti viens ar otru.

Šoreiz slavenību fotogrāfiem izdevās vienā piegājienā nošaut divus zaķus - viņi ne tikai ieguva foto, kuros Klūma maigojas ar savu jauno draudziņu, bet arī kadrus, kuros modele redzama bez bikini augšiņas.

Tiesa, šī nebūt nav pirmā reize, kad fotogrāfi noķer kadrus, kuros Klūma redzama ar plikiem pupiņiem - vācu izcelsmes modele pludmalē regulāri atkailinās, lai iegūtu pēc iespējas glītāku iedegumu un neiesauļotos apģērbs.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!