Foto: DELFI

Igaunijas prezidenta Tomasa Hendrika Ilvesa laulātā draudzene Evelīna kopš publiskās bučošanās ar svešinieku aizvadītā gada vasarā iemantojusi daudzu tautiešu nelabvēlību, bet Igaunijas pirmās lēdijas šarms un dabiskā elegance dara savu – pamazām Ilvesa kundze atgūst nācijas simpātijas.

Igaunijas Neatkarības dienas svinīgajai pieņemšanai pie prezidenta Ilvesa bija izvēlējusies īpaši skaistu tērpu - ziediem izšūtu baltu kleitu, kas lieliski izcēla sievietes slaido augumu.

Protams, pēc aizvadītās vasaras skandāla pirmajam pārim Igaunijā tiek pievērsta pastiprināta uzmanība, un Evelīnas tēlu pieņemšanā igauņu medijiem komentējuši ne tikai stilisti, bet pat psihologi.

"Ja pērn bija redzams, ka pāra attiecībās radusies plaisa, tad šobrīd ir acīmredzams - viņi viens otram ir vienaldzīgi. Nav nedz acu kontakta, nedz fiziskas saskarsmes. Evelīna uzvedas kā brīva sieviete, bet tajā pašā laikā viņa ar visu savu uzvedību vēlas izlūgties igauņu tautas piedošanu par savu rīcību," Igaunijas DELFI atzinusi psiholoģe Atālija Stalmane.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!