Foto: Privātais arhīvs; https: instagram.com/alexandraelizabethljadov/
Daudzi var tikai sapņot par to, ka kādreiz izdosies vaigā skatīt un tuvāk par pārsimts metriem stāvēt kādai pasaules šovbiznesa zvaigznei, taču igauņu izcelsmes modelei Aleksandrai Elizabetei Ljadovai (attēlā) ļoti paveicies – viņa sadraudzējusies ar pašu Viktoriju Bekhemu.

17 gadus vecā igauņu modelīte kļuvusi par vienu no pēdējā laika apspriestākajām modes sfēras pārstāvēm. Bijusī supergrupas Spice Girls dalībniece un dizainere Viktorija Bekhema izdevumam Elle atklājusi, ka Aleksandra bijusi viņas jaunās apģērbu kolekcijas iedvesmas avots.

Bekhema kopā ar igauņu modeli, kuru viņa izraudzījusies par savu mūzu, piedalījusies melnbaltā fotosesijā izdevumam. Abas sievietes pozējušas Viktorijas radītajos tērpos. Attēla priekšplānā redzama Aleksandra, savukārt dizainere stāv nedaudz atstatus no modeles un veras viņā apbrīnas pilnām acīm.

Elle Us 30th anniversary portfolio with @victoriabeckham lots of loveee 😘😘

A photo posted by Alexandra Elizabeth (@alexandraelizabethljadov) on

Fakts, ka igauņu daiļaviņa sadraudzējusies ar slaveno Bekhemu un iedvesmojusi viņas jauno kolekciju, kļuvis par vienu no šī brīža apspriestākajiem modes pasaules notikumiem. Viktorija dažādās aptaujās vairākkārt nodēvēta par vienu no drūmākajām un vēsākajām zvaigznēm, tādēļ daudzus izbrīnījusi dizaineres pēkšņā atmaigšana pret Aleksandru.

Igauņu daiļava šobrīd tiek dēvēta par vienu no daudzsološākajām un perspektīvākajām modelēm. Lai gan Aleksandra vēl nav sasniegusi pilngadību, viņa jau paguvusi defilēt tādu slavenu zīmolu kā Gucci, Chanel, Prada un vēl daudzu citu dizaineru modes skatēs. Aizvadītajā gadā skaistule kopumā piedalījusies 74 modes skatēs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!