Foto: Vida Press
Tas, ka bērni un pusaudži pret saviem vienaudžiem mēdz būt īpaši nežēlīgi un ar ņirgāšanos padarīt biedru ikdienu par elli, nav nekāds noslēpums. Tiesa, vienus bērnībā piedzīvotā izsmiešana sagrauj uz visu dzīvi, bet citi spēj pierādīt, ka mazajiem izsmējējiem nav bijusi taisnība.

Mazo Luisu Evansu, kurš uzaudzis nelielā pilsētiņā Austrumanglijā, bērnībā skolasbiedri izsmēja par rudajiem matiem, vasaras raibumiem un pinnēm, bet tagad 22 gadus vecais jaunietis kļuvis par veiksmīgu modeli.

Pēc skolas beigšanas viņš vairāk par visu vēlējies atrast darbu, kas viņam ļautu būt "neredzamam", bet slaiko puisi pamanīja kāda modeļu aģentūra, un viņš paguvis gan piedalīties Londonas un Milānas modes nedēļās, gan pozēt Vogue žurnālā.

"Kad biju 20 gadus vecs, man pēkšņi parādījās vaigu kauli un pazuda pumpas," intervijās britu medijiem atceras puisis, kurš gan ilgi šaubījies, vai ir piemērots modeļa darbam - piekrist darba piedāvājumiem viņam palīdzējis mammas atbalsts, kura bijusi stingri pārliecināta, ka viņas dēls var sasniegt visu, ko vēlas.

Tagad Luiss iesaistījies arī Red Hot kampaņā, kuras mērķis ir mainīt sabiedrībā valdošos priekšstatus par rudmatainiem cilvēkiem.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!