Foto: Vida Press
Askotā šonedēļ sākušās ikgadējās zirgu skriešanās sacīkstes, kuru atklāšanā pulcējušies britu augstākās sabiedrības un karaliskās ģimenes pārstāvji. Lauvas tiesu uzmanības izpelnījusies britu prinča Viljama sieva, Kembridžas hercogiene Katrīna (attēlā).

Viens no britu tabloīdu iecienītākajiem tematiem ir hercogienes garderobe. Ikreiz, kad Katrīna iziet sabiedrībā, mediji steidz analizēt to, kas viņai bijis mugurā. Ziņu virsraksti liecina, ka šoreiz Viljama sievai nedaudz misējies.

Hercogiene smalkajam pasākumam bija izraudzījusies baltu mežģīņu kleitiņu ar pieskaņotu cepuri, un, lai gan lielākais vairums spriedis, ka Katrīnas koptēls bijis gana elegants, daži stila eksperti tomēr norādījuši, ka karaļnama pārstāve pārkāpusi etiķeti.

Kad hercogiene nostājusies pret sauli, caur vieglo mežģīņu audumu labi bijušas saskatāmas viņas kāju un dibena aprises. Zinātāji sprieduši – Katrīnai tomēr būtu vajadzējis paredzēt, ka kaut kas tāds var notikt, un izvēlēties tērpu, kas darināts no biezāka materiāla.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!