Foto: AFP/Scanpix

Trešdien, 27. februārī, šobrīd notiekošās Parīzes modes nedēļas ietvaros tika prezentēta populārā zīmola H&M jaunākā kolekcija, un starp skates modelēm bija arī latviete Ginta Lapiņa (attēlā).

Šī bija pirmā reize, kad zviedru modes industrijas populārākais zīmols H&M piedalījās Parīzes modes nedēļā, un jaunās rudens/ziemas kolekcijas izrādīšana Rodēna muzejā kļuva par vienu apspriestākajiem modes nedēļas pasākumiem.

Kopā ar topmodelēm no visas pasaules skatītājus ar H&M jaunajiem tērpiem iepazīstināja ne tikai latviešu modele Lapiņa, bet arī igauniete Karmena Pedaru un lietuviete Edīte Vilkevičute, tādējādi kārtējo reizi apliecinot Baltijas valstu modeļu popularitāti pasaules modes industrijā.

Klātienē baudīt modeļu iznācienus bija ieradušies daudzi modes eksperti no dažādām valstīm, un starp pasākuma apmeklētājiem bija arī savulaik kā aktrise pazīstamā amerikāņu dizainere Ešlija Olsena.

Jau ziņots, ka pagājušajā gadā divi H&M veikali tika atklāti arī Rīgā, un tie modes mīļotāju vidū izraisīja īstu histēriju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!