Foto: Publicitātes foto
Valentīna dienas priekšvakarā sociālo tīklu lietotāji masveidā metušies jūsmot par nerātnām apakšbiksēm, kuras darinātas tepat Latvijā. Biksīšu odziņa – uzdrukāta pūkainas kaķenītes galviņa vietā, kuru tulkojumā no angļu valodas vārda "pussy" tā arī mēdz dēvēt – par mincīti.

Biksīšu radītājai Liegai Zelgalvei ideja par nerātno apakšveļu ienākusi prātā pagājušā gada nogalē. "Ar dusmīgu seju liku kopā budžetu Ziemassvētku dāvanu iegādei. Atcerējos, ka kaut kur internetā savulaik biju redzējusi bildīti ar līdzīgu ideju, un nodomāju, ka šādas biksītes varētu uzdāvināt vismaz desmit savām draudzenēm," sarunā ar DELFI Izklaide atceras idejas autore.

Viņa aprunājusies ar saviem draugiem, mēģinot noskaidrot, vai kādam šādas biksītes liktos interesantas. Visi bijuši sajūsmā, tāpēc Liega ķērusies pie darba. "Ikdienā esmu projektu vadītāja, taču, radot biksītes, man ļoti palīdzēja četru gadu darba pieredze apģērbu apdrukā, kā arī pieredze mājaslapu veidošanā.

Grūtākais bija atrast kaķīšus, ko drukāt uz biksītēm. Pati mērīju biksītes, skatījos, vai kaķa novietojums pareizs. Internets it kā šķiet pilns ar kaķu bildēm, bet man bija svarīgi, lai kaķītis skatās tieši virsū.

Uzzināju, ka runču galvas ir drusku lielākas, tos neņēmu, izvēlējos tikai kaķenes. Un svarīgi, lai tas arī nebūtu mazs kaķēns un biksītes neizskatītos bērnišķīgi," daudzās nianses atklāj Liega.

Rezultāts izdevies pat labāks, nekā iecerēts, un tauta biksīšu pirmo metienu momentā izpirkusi, tāpēc tiek gatavots jau nākamais. Vienu biksīšu cena ir 15 eiro, un interneta veikalā pieejami jau pieci kaķīšu varianti.

"Biksītes pērk meitenes pašas sev, piemēram, lai kādā konferencē uzvilktu zem nopietna apģērba. Ir arī vīrieši, kuri pērk biksītes uzreiz vairākām dāmām," pikantus noslēpumus atklāj Liega.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!