Kārtējo reizi ārzemēs izskanējis Latvijas vārds - šoreiz par to parūpējusies modele Žaklīna Oloniceva (attēlā), kura iekļuvusi 50 pasaules seksīgāko sieviešu topā.

Vīriešu dzīvesstila žurnāla GQ Krievijas izdevums aizvadītā gada izskaņā izveidoja pievilcīgāko un kārdinošāko sieviešu topu, kurā iekļuvušas tādas slavenas daiļavas kā brazīliešu modele Adriana Lima, aktrise Skārleta Johansone, popdziedātāja Rianna un vēl daudzas citas populāras sievietes.

Negaidīti viņu vidū ierindojusies arī Žaklīna Oloniceva - pašmāju modele, par kuru Latvijā dzirdēts maz, tomēr starptautiskā līmenī viņas daile un talants novērtēts visai augstu, un jauniete piedalījusies vairākos ievērojamos projektos.

Izdevuma GQ pārstāvji, ierindojot Žaklīnu 50 planētas seksīgāko sieviešu topā, atsaukušies uz aizvadītā gada vasarā žurnāla mājas lapā publicētajām bildēm, kurās modele pozē apakšveļas zīmola Agent Provocateur veļā - šie attēli esot pamatīgi "uzkurinājuši" visu redakciju.

Žaklīnai izveidoti portfolio vairākās ārzemju modeļu aģentūrās. Kā vēsta internetā sniegtā informācija, meitene šobrīd ir 28 gadus jauna un viņa sadarbojusies ar tādiem modes zīmoliem kā ASOS, Lee Cooper Jeans, jau iepriekš minēto apakšveļas brendu Agent Provocateur un vairākiem citiem.

Savukārt Latvijā Žaklīna savu karjeru sāka veidot modeļu aģentūras Natalie paspārnē, un 2006. gada janvārī modele bija redzama uz žurnāla Cosmopolitan Latvijas izdevuma vāka. 

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!