Foto: Publicitātes foto

Mis Latvija 2014 titula īpašniece, Rīgas Pašvaldības policijas darbiniece Lāsma Zemene (attēlā pa kreisi) kopā ar citiem skaistuma konkursu dalībniekiem piedalījusies īpašā kāzu modes skatē, demonstrējot ekskluzīvus laulību tērpus 17. gadsimta stilā.

Modes skate notika Jelgavā kāzu izstādes BalticWedding expo ietvaros. Kā DELFI Izklaidei atklāj pasākuma rīkotāji, viņu ideja bijusi kāzu kleitās ietērpt ne tikai modeles, bet arī vienkāršas sievietes no tautas un parādīt katrai sievietei tik svarīgās kleitas evolūciju no seniem laikiem līdz mūsdienām.

Māksliniece Daiga Latkovska skatē prezentēja īpaši elegantus precību tērpus 17. gadsimta stilā, kurus demonstrēt bija uzticēts Latvijas skaistāko jauniešu titulu īpašniekiem. Modeļu lomās iejutās gan jau pieminētā Lāsma Zemene, gan Mis Latvija 2012 Liliāna Garkalne, gan pēdējo gadu skaistākie puiši no Jelgavas - Ēriks Priede un Jānis Millers.

"Tērpu skatē un izstādē mūsdienu modes tendences savijās kopā ar mākslu, un senlaicīgie tērpi Daigas Latkovskas izpildījumā bija kā pasākuma odziņa," skaidro vērienīgās kāzu izstādes organizatori.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!