Foto: instagram.com/stinasanders/
Nerakstīts likums paredz, ka sociālajos tīklos drīkst dalīties tikai ar perfektiem un līdz katrai sīkākajai detaļai pārdomātiem foto. Šo stereotipu nolēmusi lauzt britu modele Stīna Sandersa (attēlā), kura atrādījusi sevi ne visai glaimojošā paskatā.

24 gadus vecā Stīna līdz šim bija viena no daudzajām modelītēm ar ļoti pārdomāti veidotu Instagram foto blogu, kuram ir vairāk nekā 100 tūkstoš fanu. Sekojot par sensāciju kļuvušās austrālietes Esenas O'Nīlas piemēram, britu daiļava nolēmusi atrādīt sevi parastā veidolā - ikdienišķās situācijās, bez biezas grima kārtas, izspūrušiem matiem un netīrītiem zobiem.

Meitenes drosme izpelnījusies lielu mediju ievērību. Savukārt sabiedrības domas par Stīnas aktivitātēm sociālajos tīklos dalās. Sarunā ar izdevumu The Metro modele atklājusi, ka, publicējot neapstrādātos, ikdienišķos foto, viņas Instagram sekotāju skaits sarucis par vairākiem tūkstošiem.

Kā stāstījusi Stīna, līdz šim viņa publicējusi krāšņus ceļojumu foto, seksīgas pludmales bildītes, ar filtriem apstrādātus selfijus un citus pārdomātus kadrus. Eksperimenta ietvaros Sandersa vienu nedēļu savus sekotājus aplaimojusi ar neizteiksmīgiem un ikdienišķiem momentuzņēmumiem.

Tā, piemēram, Stīna atrādījusi foto, kurā iemūžināts, kā viņa atbrīvojas no liekā apmatojuma. Tāpat viņa publicējusi bildīti, kurā viņas pēdas nofotografētas pirms pedikīra veikšanas. Modele nav kautrējusies publiskai apskatei izlikt arī neglaimojošu attēlu, kurā redzams viņas dubultzods.

De-fuzzing Monday! 🌳

A photo posted by STINA SANDERS (@stinasanders) on Nov 15, 2015 at 11:59pm PST

Oh 💩 the IBS is bad! So it's colonic irrigation time.....

A photo posted by STINA SANDERS (@stinasanders) on Nov 11, 2015 at 6:15am PST

Meitenes mērķis bijis atklāt savu patieso "es", taču eksperiments pavēris baisu ainu - Stīna secinājusi, ka cilvēki nemaz nevēlas redzēt parastus foto. Laikā, kad modele publicējusi neglītos attēlus, viņas sekotāju skaits samazinājies par vairākiem tūkstošiem. Ar viņas foto blogu iespējams iepazīties šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!