Foto: Kadrs no video

Pēdējos gados vietnē YouTube gluži kā sēnes pēc lietus parādījušās meitenes, kuras ar video palīdzību māca citām sievietēm krāsoties. Lielu ievērību izpelnījusies britu grima māksliniece Ema Forda (attēlā), kura uz pārējo meistaru fona izceļas ar to, ka viņas seja bez kosmētikas izskatās ļoti nelāgi.

Kā vēsta britu prese, Ema šobrīd mitinās Londonā, un viņas YouTube kanālam My Pale Skin ir jau gandrīz pusmiljons abonētāju. Meitene regulāri publicē īsfilmiņas, kurās viņa rāda dažādus skaistuma trikus un māca, kā uzklāt perfektu grimu.

Pēc tam, kad Ema pamatīgi izkrāsojusi savu seju un noslēpusi visus defektus, viņa izskatās kā valdzinoša dīva, taču daudzus pārsteidzis un izbrīnījis fakts, ka bez grima meitenes ģīmītis ir neizteiksmīgs un āda - nelāgā stāvoklī.

Ema gadiem ilgi cīnījusies ar akni, un tā viņas sejā atstājusi neizdzēšamas pēdas - rētas, kreveles un pleķus. Turklāt vizāžistei vēl līdz galam nav izdevies uzveikt cīņu ar pumpām, un vienīgais veids, kā celt savu pašapziņu, ir nevēlamos defektus paslēpt zem grima kārtas.

Daudzus sajūsminājis, cik ļoti Emas seja mainās pēc grima uzklāšanas, taču neiztrūkst arī tādu, kas virtuālajā vidē meiteni aknes apskādētās ādas dēļ apsaukājuši un nodēvējuši par pumpainu neglīteni.

Tiesa, meitene iemācījusies sadzīvot ar negatīvajām atsauksmēm, un viņa turpina darīt to, ko vislabāk prot - māca sievietēm ar līdzīgām sejas problēmām kļūt par īstām skaistulēm, izmantojot neierobežotās iespējas, ko sniedz dekoratīvā kosmētika.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!