Foto: Caters News/Scanpix/LETA
Modes pasaulē arvien biežāk tiek novērtēts citāds skaistums – tas, kas dažiem šķiet neglīts un nepieņemams un pat izraisa nepatiku. Arī 20 gadus vecā modele Rebeka Hekarda (attēlā) ir atšķirīga un, iespējams, pēc daudzu domām neatbilst vispārējiem skaistuma standartiem, tomēr tas viņai nav liedzis sasniegt virsotnes.

Tumšādainajai daiļavai ir diagnosticēts vitiligo – slimība, kuras rezultātā viņas ķermeni vietām klāj balti plankumi. Tāpat modelei ir piebaldisms, un šīs slimības dēļ viņai tumšajos matos ir viena balta matu šķipsna, bet uz pieres – balts ādas pleķis trīsstūra formā.

Kad Rebeka bija maziņa, vienaudži pret viņu izturējušies ļoti nešpetni, izsmējuši viņu un apsaukājuši par skunksu.

"Jau kopš sešu gadu vecuma kautrējos kādam rādīt savas dzimumzīmes. Kad biju maziņa, es lūdzos, lai mani aizved pie dakteriem, kas aizsegtu dzimumzīmes, bet nekas nebija līdzams," aģentūrai "Caters News" stāstījusi Rebeka.

Jaunā sieviete baltos plankumus uz ķermeņa vienmēr slēpusi zem drēbēm. Savukārt, lai citi nemanītu gaišo pleķi uz pieres, Rebeka izmantojusi tumši brūnu lūpukrāsu.

Pērn Rebeka pirmo reizi dzīvē atļāvusies publiskā vietā parādīties bikini un bijusi pārsteigta, ka neviens uz viņu nav blenzis vai apsaukājies. "Svešinieki uzvedās pavisam normāli. Tas bija skaists brīdis. Kā svaigs gaiss. Es beidzot sevi atbrīvoju," sacījusi Rebeka.

Kopš tā brīža viņas drosme tikai augusi, un Rebeka sākusi rosīties sociālajos tīklos, kur viņa lepni izrāda savas vizuālā izskata odziņas un nemaz necenšas tās slēpt.

"Pēdējā gada laikā esmu kļuvusi daudz laimīgāka, atvērtāka un drošāka. Esmu saņēmusi tik daudz mīlestības, ne kripatiņas negatīvisma. Tas ir neticami," priecājusies Rebeka, kura tagad kļuvusi par modeli un ar savu unikālo izskatu pelna naudiņu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!