Foto: DELFI

Aizvadītajā nedēļas nogalē viesnīcā Grand Palace Hotel norisinājās īpaši modīgs pasākums, kurā modeļu lomās iejutās vairākas sabiedrībā zināmas daiļā dzimuma pārstāves.

Jaunā modes māksliniece Kristīne Deimon (attēlā centrā) Sieviešu dienas noskaņās bija nolēmusi prezentēt savu jaunāko vakartērpu kolekciju, un drosmīgajos un gana pikantajos tērpos pa improvizēto mēli defilēja dziedātājas Lingita Lina Bopulu, Laura Raila, Māra Katarska, skaistumkonkursu organizētāja Liene Skulme, modes blogere Alīna Kellere un citas daiļavas.

Skates laikā viesi tika pārsteigti ar dekoratīvo sunīšu iesaistīšanu un papildus elementu - diadēmu, kroņu un mežģīnu sejas masku - izmantošanu, tā papildus uzsverot šo tērpu valkātājas sievišķīgumu.

Starp modes skates viešņām bija tādas atpazīstamas dāmas kā Elita Drāke, dziedātāja Adelly, restorāna Dārzs īpašniece Santa Kola, dejotāja Viola Abramova-Mailīte, sabiedrisko attiecību speciāliste Una Ulme, kā arī citas modes interesentes.

Jau vēstīts, ka Kristīne Deimon pašmāju modes biznesā sevi pieteica pirms diviem gadiem - ideja par vakarkleitu radīšanu radās, pošoties festivālam Jaunais vilnis, kad meitenei Rīgas veikalos nav izdevies atrast piemērotu tērpu.

"Pēc dabas esmu māksliniecisks cilvēks, un idejas un izdoma kolekcijai man netrūka! Kleitu kolekcijas pamatā ir mežģīnes - tās demonstrē erotiku un sievišķību, savukārt zīda audumi - kleitas valkātājas trauslumu. Ne katra sieviete var nēsāt manus tērpus - personībai jāpiemīt uzdrīkstēšanās spējai un pārliecībai par sevi, jo kleitas ir izaicinošas," skaidro pati Deimon.
 
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!