Foto: Vida Press
Lai gan ierasts, ka pēc saviesīgiem pasākumiem mēles tiek trītas par dāmu izvēlētajiem tērpiem, pa retam pārsteigt pamanās arī kāds stiprā dzimuma pārstāvis.

Šonedēļ par sevi licis runāt un vizuālos dotumus krāšņi izrādījis Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) leģendārā spēlētāja Ērvaina "Maģiskā" Džonsona dēls (attēlā).

24 gadus vecais puisis, kuram ir tāds pats vārds, kā tēvam, publiskajā telpā tiek vienkārši dēvēts pat Eidžeju Džonsonu. Jauneklis ir TV šovu dalībnieks, aktīvs saviesīgās dzīves baudītājs un jaunāko modes tendenču pārzinātājs.

Tabloīdiem labpatīk sekot līdzi basketbola leģendas dēlam, jo puisis iecienījis ekstravagantu stiliņu – viņa garderobē dominē sievišķīgi tērpi un augstpapēžu kurpes. Viņš ir spilgts piemērs tam, ka sķēlumi, plikumi un dziļi dekoltē tikpat labi piedien kā dāmām, tā arī vīriešiem.

Šonedēļ, Losandželosā apmeklējot "Hermes" modes skati, Džonsons priecējis ar dīvas cienīgu tērpu – viņš gozējies caurspīdīgā blūzē un īpatnēja piegriezuma svārkos ar dziļiem šķēlumiem. Savu tēlu puisis bija papildinājis ar smalku somiņu un sievišķīgiem zābakiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!