Foto: F64

Ceturtdien, 25. augustā, iepirkšanās centrā Sky&More durvis vēra Baltijā vienīgais populārā zīmola Diesel outlet veikals THEO DIESEL, kurā būs iespēja iegādāties zīmola aizvadīto sezonu preces par "īpaši draudzīgām cenām".

Sveicot veikala atklāšanas viesus, veikala valdes priekšsēdētājs Rihards Rubenis norādīja, ka šī veikala atklāšana ir nozīmīgs notikums pašmāju modes industrijā.

"Ar katru šādu biznesa aktivitāti mēs pasaules modes namiem un industrijai kopumā parādam, ka Latvija ir gatava pieņemt kvalitatīvus, pasaulē populārus un atzītus zīmolus," atzina Rubenis.

Jaunatklātajā veikalā būs iespējams iegādāties apģērbus no 2010./2011. gada rudens un ziemas kolekcijā - THEO DIESEL piedāvās maksimāli plašu produkcijas klāstu un būs pieejami visi apģērbu un apavu izmēri.

Jaunajā veikalā produkcija vidēji būs par 40% lētāka nekā citos Diesel veikalos Eiropā, kas, kā norādīja veikala vadība, nozīmē, ka arī labi zināmi zīmoli ceņu ziņā ir pieejami katram strādājošam cilvēkas un iepirkties šādos veikalos nav tikai elitei paredzēts prieciņš.

Par muzikālo noskaņojumu pasākuma laikā rūpējās zināmu atpazīstamību iemantojušas Latvijas "viceprinceses" Sanitas Kubliņas mīļotais vīrietis DJ Gustavito, bet starp atklāšanas viesiem bija diriģents Ints Teterovskis, Baltijas Modes federācijas vadītāja Jeļena Strahova un citi pašmāju modes cienītāji.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!