Foto: Publicitātes foto

Aizvadītās nedēļas nogalē dīdžejmeitene Liene Ušakova jeb Seksīgā Lee (attēlā) kopā ar vēl 20 sportiskām meitenēm uzsāka dalību Latvijas Bodibildinga, fitnesa un bodifitnesa organizētajā projektā Miss Bikini Fitness IFBB Latvia 2014.

10 nedēļu garumā Lee kopā ar pārējām meitenēm vismaz četras reizes nedēļa apmeklēs treniņus sporta zālē, sekos līdzi savai ēdienkartei, piekops veselīgu dzīvesveidu un pilnveidos defilē, kā arī pozēšanas prasmes, lai 4. maijā klubā Studio 69 kāptu uz lielās skatuves, kur tiks noskaidrota labākā pašmāju bikini modele.

Pirmā dalībnieču tikšanās noritēja 23. februāra rītā, viesmīlīgajās sporta kluba City Fitness telpās, kur notika treniņprogrammas sastādīšana projekta dalībniecēm, tikšanās ar Latvijas Bikini fitnesa labākajām sportistēm, kā arī pirmā nopietnā video un foto sesija.

Projekta ideja ir apvienot meitenes, kura vēlas uzlabot ķermeņa proporcijas, samazināt svaru un apjomus, attīstīt vājās muskuļu grupas, izmainīt savu dzīvesstilu un paradumus, nevis tikai mērķtiecīgi veidot profesionālas sportistes karjeru.

Lee, kura pērnā gada rudenī kļuva par dēliņa Frederika mammu, sociālajos tīklos jau uzsākusi vērienīgu atskaites kampaņu, kuras ietvaros regulāri savus sekotājus informē par to, kā viņai veicas ar projektā nostādīto mērķu īstenošanu.

Dīdžejmeitene atzinusi, ka dalība šajā konkursā prasa milzum daudz enerģijas un gribasspēka, taču, par spīti grūtībām, viņa ir apņēmības pilna nepadoties.

                                                      

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!