Foto: Vida Press
Varētu šķist, ka 19 gadus vecā amerikāņu lielo izmēru modele Barbara "Bārbija" Ferera (attēlā pa vidu) izdzīvo teju katras jaunas meitenes sapni – viņa defilē modes skatēs, piedalās reklāmas kampaņās un pozē drēbju katalogos. Tiesa, ceļš uz panākumiem bijis skarbs un ērkšķiem kaisīts.

Nesenā intervijā izdevumam "Glamour" meitene pastāstījusi, kā viņa kļuvusi par modeli. Barbarai nācies pārvarēt dažādas grūtības, pieņemt savu ķermeni un iemīlēt to, sadzīvot ar apkārtējo ļaužu cietsirdību un pārvarēt kompleksus.

Ņujorkā dzīvojošajai meitenei šobrīd ir noslēgts līgums ar prestižo aģentūru "Whilemina". Par spīti tam, ka Barbara ir vien 19 gadus veca, viņas lielo izmēru modeles karjera sākusies daudzsološi un jau uzņēmusi apgriezienus.

Kā intervijā stāstījusi meitene, viņa tikai tagad pa īstam iemīlējusi savu ķermeni. Ilgu laiku viņa cīnījusies ar kompleksiem un pārdzīvojusi, ka daba viņu apveltījusi ar kuplām formām.

Barbara jau bērnudārzā sapņojusi kļūt par modeli un satraukusies, ka ir apaļīgāka nekā pārējie vienaudži, tādēļ viņa sākusi ieturēt diētu un badoties.

Arī skolas gados nekas nav mainījies – meitene cīnījusies ar lieko svaru un par visām varītēm vēlējusies būt tieviņa.

Tiesa, pienācis posms, kad Barbara beidzot sākusi apzināties, ka vispirms jāiemācās mīlēt pašai sevi, tad arī apkārtējie viņu novērtēs. Meitene no sava paziņu loka izslēgusi visus cilvēkus, kas uz viņas dzīvi atstājuši kaut mazdrusciņ negatīvu iespaidu.

Pamazām viņai izdevies pieņemt savu izskatu, iemīlēt savu ķermeni, un tā arī bijusi panākumu atslēga – Barbarai, noticot sev, pavērušās durvis uz saviem sapņiem. Vairāk par Barbaras ikdienas un profesionālajām gaitām iespējams uzzināt viņas "Instagram" foto blogā šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!