Foto: Vida Press

Trešdien, 22. feburārī, Londonā norisinājās Britu mūzikas balvas "Brit Awards" pasniegšanas ceremonija, un, kā jau ierasts, pēc pasākuma dedzīgi apspriesti un analizēti tiek pasākuma viešņu tērpi.

Lai gan pieticīgi tērptas daiļavas mūsdienās uz sarkanā paklāja nav nekas neierasts, britu mediji steidz ziņot, ka šoreiz ceremonijā uz vienas rokas pirkstiem varēja saskaitīt šovbiznesa pārstāves, kuras bija pienācīgi piesegušās.

Ar gana iespaidīgiem un skatienus piesaistošiem dekoltē žilbinājušas tādas mūzikas industrijas pārstāves kā Keitija Perija, Elija Goldinga, Rita Ora, Piksija Lota, mākslīgi radītās popgrupas "Little Mix" pārstāves un vēl daudzas citas dziedātājas.

Tāpat virkne daiļavu uzsvaru bija likušas uz krāšņu šķēlumu. Savukārt citas, mēģinot izcelties, bija vienkārši pārcentušās, kā tas noticis gadījumā ar popzvaigzni Charli XCX, kuras gaiši violeto kleitiņu britu stila kritiķi pasludinājuši par vienu no sliktākajiem ceremonijas tērpiem.

Atgādinām, ka par pagājušā gada labāko britu albumu tika atzīts mūžībā aizgājušās leģendas Deivida Bovija pēdējais albums "Blackstar". Savukārt britu ikonas titulu saņēma Robijs Viljamss, bet kā labākā britu grupa tika godalgota apvienība "The 1975".

"Delfi Izklaide" piedāvā foto apkopojumu ar apspriestākajiem, neveiksmīgākajiem un pikantākajiem Britu mūzikas balvas ceremonijas viešņu tērpiem.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!